Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Maak van 2019 jouw mooiste jaar ooit!

Je wilt je geïnspireerd voelen en doen waar je gelukkig van wordt.
EN je wilt LEVEN. To the MAX. 
Hoe zorg je er voor dat je in 2019 voor elkaar gaat krijgen wat je écht wilt? Dat je gaat doen waarvoor je bestemd bent? 

Nu aan het einde van 2018 gaan we er samen voor zorgen dat al jouw dromen en verlangens voor 2019 uit gaan komen.

Om echt vooruitgang te boeken in je leven, is het belangrijk dat je een momentum creëert. Zodat je vanuit daar gaat voelen wat de hoogste versie van jezelf is. Wat je ECHT wilt EN hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Wat jouw Purpose in Life is.

Dat momentum gaan we voor je creëren. Tijdens het 2019: Bring it on! webinar nemen we je mee in een reis van hoofd naar hart. Inclusief krachtige oefeningen!

Na het webinar voel je je helder en vol energie om volgende stappen te zetten en veranderingen door te voeren voor het komende jaar. Je bent hier om het verschil te maken. Geef je ambitie de ruimte!

Reactie van Ivanka van de Wardt over deze Masterclass: 
"Bij het LYP Event had ik al mega veel inzichten, maar ook vanavond wordt er voor mij weer een hoop duidelijk. Sowieso het ''voelen'' is weer zooooo mooi. Het voelen wat je nodig hebt dat doen jullie fantastisch!!!"
Presentatie door
Crystal Kwee en Mabel Duchossoy

Privacy: bij inschrijving ben je ook meteen aangemeld voor onze mailinglijst. Hier kun je je op elk gewenst moment voor afmelden.