Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Jouw Purpose in Life is dichterbij dan ooit 

Dit is wat we gaan doen:
1. Je gaat out of the box kunt gaan denken over het onderwerp “wat wil ik echt” en je Purpose in Life 
2. Je maakt kennis met dat wat jou wérkelijk belemmert en saboteert
3. Je gaat een krachtige visualisatie oefening ervaren 
4. Je voelt je fris en empowered om vol voor je dromen te gaan na deze Masterclass!


Lees hier de reactie van deelneemster Jamie:
"Allereerst veel dank voor dit leuke en informatieve webinar! Ik zou dit gevolgde webinar een 9 geven en die geef ik maar zeldzaam weg. Hieronder een aantal feedbackpunten die dat cijfer ondersteunen:
- Wat ik fijn vind is dat het zo 'echt' overkomt. Jullie eerlijke verhaal inspireert me en de tone of voice is erg prettig.
- Ook vind ik het leuk om te zien dat jullie pragmatisch en persoonlijk met jullie presentatie/publiek omgaan (geen over-fancy presentatieslides, de mogelijkheid persoonlijk een afspraak in te plannen, etc.) dat geeft een heel fijn en toegankelijk gevoel.
- Persoonlijk had ik erg veel aan de oefening 'ontmoet de 20 jaar oudere versie van jezelf'. Precies de bevestiging en inzichten die ik op dit punt in mijn leven nodig had!"
Presentatie door
Crystal Kwee - Founder The New Business Women

Mabel en Crystal hadden succesvolle carrières in multinationals op senior management- en directie niveau. The sky was the limit.  Toch kwam er een moment dat ze voelden dat er meer moest zijn. 
Status, macht en werken om aandeelhouders rijker te maken... ze waren er klaar mee. Ze verlangden naar zingeving, rust en ruimte, maar wilden GEEN concessies doen in hun ambitie. Er zat maar één ding op: zelf een succesvol bedrijf opbouwen waarmee ze de wereld mooier maken.

Nu, 7 jaar verder, hebben ze meer dan duizend klanten, hebben ze tienduizenden mensen geïnspireerd, een bijzonder leven volgens hun eigen regels gecreëerd, maar het meest belangrijke; ze ervaren plezier, een continue groei van zichzelf en VRIJHEID. 

In deze Masterclass nemen ze je mee in een reis die ervoor gaat zorgen dat ook jij gaat doen waarvoor je bestemd bent!

Deel dit webinar met je vriendinnen of collega's!