Ontdek je roeping Masterclass 

Kom er achter wat je echt gelukkig maakt! 

Jouw gegevens:

Datum en tijd

dinsdag
2
juni
10.00 CEST
AANMELDING BEVESTIGEN

Impactvolle training om jouw vuur weer te laten branden! 

Tijdens dit webinar nemen we je mee in welke kant je op wilt gaan met je werk. Misschien sta je op een kruispunt en denk je jezelf vast in wat leuk genoeg is. Je hoeft niet nú radicaal alles om te gooien, Het gaat er om dat je jezelf de juiste vragen stelt! 

Na deze Masterclass:
  • ben je verrijkt met krachtige manieren om achter je roeping te komen
  • krijg je de reden helder waarom je nog steeds je roeping niet hebt gevonden - en hoe je hem wel ontdekt
  • ga je het lef krijgen om voor je roeping te gaan
En nog veel meer!
We hebben een hele mooie oefening voor je dus zorg dat je pen en papier bij de hand hebt.

Je roeping gaat verder dan alleen werk.
Het gaat er om dat je doet waarvoor je bestemd bent.
Gebruik deze tijd om te verdiepen, je te laten inspireren en voor je roeping te gaan!

Schrijf je in voor de online Masterclass. Het is gratis.
Lees hier de reactie van deelneemster Jamie:
"Allereerst veel dank voor dit leuke en informatieve webinar! Ik zou dit gevolgde webinar een 9 geven en die geef ik maar zeldzaam weg. Hieronder een aantal feedbackpunten die dat cijfer ondersteunen:
- Wat ik fijn vind is dat het zo 'echt' overkomt. Jullie eerlijke verhaal inspireert me en de tone of voice is erg prettig.
- Ook vind ik het leuk om te zien dat jullie pragmatisch en persoonlijk met jullie presentatie/publiek omgaan (geen over-fancy presentatieslides, de mogelijkheid persoonlijk een afspraak in te plannen, etc.) dat geeft een heel fijn en toegankelijk gevoel.
- Persoonlijk had ik erg veel aan de oefening 'ontmoet de 20 jaar oudere versie van jezelf'. Precies de bevestiging en inzichten die ik op dit punt in mijn leven nodig had!"
Presentatie door
Crystal Kwee - Founder The New Business Women

Mabel en Crystal hadden succesvolle carrières in multinationals op senior management- en directie niveau. The sky was the limit.  Toch kwam er een moment dat ze voelden dat er meer moest zijn. 
Status, macht en werken om aandeelhouders rijker te maken... ze waren er klaar mee. Ze verlangden naar zingeving, rust en ruimte, maar wilden GEEN concessies doen in hun ambitie. Er zat maar één ding op: zelf een succesvol bedrijf opbouwen waarmee ze de wereld mooier maken.

Nu, 7 jaar verder, hebben ze meer dan duizend klanten, hebben ze tienduizenden mensen geïnspireerd, een bijzonder leven volgens hun eigen regels gecreëerd, maar het meest belangrijke; ze ervaren plezier, een continue groei van zichzelf en VRIJHEID. 

In deze Masterclass nemen ze je mee in een reis die ervoor gaat zorgen dat ook jij gaat doen waarvoor je bestemd bent!

Deel dit webinar met je vriendinnen of collega's!