Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Impactvolle training om jouw vuur weer te laten branden! 

Wat als je per direct zou kunnen stoppen met piekeren over wat je wil, maar zou kunnen gaan VOELEN wat jij hier op aarde te doen hebt? 

Misschien sta je op een kruispunt en denk je jezelf vast in wat leuk genoeg is. Zit je continu in je hoofd. Ben je moe geworden van bedenken wat je volgende stap is. Lijkt heel veel leuk maar niets leuk genoeg. Zie je jezelf niet in je "oude" vak, maar weet je niet waarin dan wel... 

De afgelopen jaren hebben wij honderden mensen gecoacht in het vinden van hun Purpose in Life. 

Tijdens dit webinar nemen we je mee in welke kant je op wil gaan met je werk. Je hoeft niet nú radicaal alles om te gooien, Het gaat er om dat je jezelf de juiste vragen stelt! 

Na deze Masterclass:
  • ben je verrijkt met krachtige manieren om achter je roeping te komen
  • krijg je de reden helder waarom je nog steeds je roeping niet hebt gevonden - en hoe je hem wel ontdekt
  • ga je het lef krijgen om voor je roeping te gaan
En nog veel meer!
We hebben een hele mooie oefening voor je dus zorg dat je pen en papier bij de hand hebt.

Je roeping gaat verder dan alleen werk.
Het gaat er om dat je doet waarvoor je bestemd bent.
Gebruik deze tijd om te verdiepen, je te laten inspireren en voor je roeping te gaan!

Schrijf je in voor de online Masterclass. Het is gratis.
Mabel en Crystal hadden succesvolle carrières in multinationals op senior management- en directie niveau. The sky was the limit.  Toch kwam er een moment dat ze voelden dat er meer moest zijn. 
Status, macht en werken om aandeelhouders rijker te maken... ze waren er klaar mee. Ze verlangden naar zingeving, rust en ruimte, maar wilden GEEN concessies doen in hun ambitie. Er zat maar één ding op: zelf een succesvol bedrijf opbouwen waarmee ze de wereld mooier maken.

Nu, 7 jaar verder, hebben ze meer dan duizend klanten, hebben ze tienduizenden mensen geïnspireerd, een bijzonder leven volgens hun eigen regels gecreëerd, maar het meest belangrijke; ze ervaren plezier, een continue groei van zichzelf en VRIJHEID. 

In deze Masterclass nemen ze je mee in een reis die ervoor gaat zorgen dat ook jij gaat doen waarvoor je bestemd bent! Lees hier meer over TNBW
Lees hier de reactie van deelneemster Jamie:
"Allereerst veel dank voor dit leuke en informatieve webinar! Ik zou dit gevolgde webinar een 9 geven en die geef ik maar zeldzaam weg. 
Wat ik fijn vind is dat het zo 'echt' overkomt. Jullie eerlijke verhaal inspireert me en de tone of voice is erg prettig. Ook vind ik het leuk om te zien dat jullie pragmatisch en persoonlijk met jullie publiek omgaan dat geeft een heel fijn en toegankelijk gevoel. Daarbij had ik persoonlijk erg veel aan de oefening 'ontmoet de 20 jaar oudere versie van jezelf'. Precies de bevestiging en inzichten die ik op dit punt in mijn leven nodig had!"

Deel dit webinar met je vriendinnen of collega's!